Nachtvlindermonitoring.nl

Powered by Stichting Koekeloere

Disclaimer

Stichting Koekeloere besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en de actualiteit van de gegevens op deze website. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Stichting Koekeloere aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van deze website.

Stichting Koekeloere is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt en behoudt zich het recht voor om iedere link of een programma op enig moment te beëindigen.

Stichting Koekeloere heeft het auteursrecht op teksten, afbeeldingen en grafische elementen van deze website. Deze mogen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van Stichting Koekeloere.   

De persoonlijke gegevens die u via deze website verstrekt, worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw reactie. Zij worden niet aan derden verstrekt.

Veldwerk staat bij Stichting Koekeloere hoog in het vaandel. Met betrekking tot de door u bestelde producten, die wij zelf en handmatig produceren, proberen we zoveel mogelijk te leveren binnen de aan u verstrekte opgaaf van levertijd. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleent. Soms zijn we genoodzaakt prioriteit te stellen aan ons veldwerk. Wij vragen hiervoor begrip.